1 2 3 4 5 6 7

2D/3D CNC-draadvormen

In ons moderne machinepark, met uiteenlopende CNC-machines, buigen we 2D- en complexe 3D-draaddelen van 0,8 tot 16 mm. We buigen staal tot 16,0 mm en RVS tot 14,0 mm.

Uitgebreid machinepark

Voor de meeste seriegroottes doen we dat op onze vrij programmeerbare CNC-buigmachines. We hebben een heel breed en diep assortiment van deze machines, met als gevolg dat we elk product efficiënt kunnen buigen. Vaak lukt dit al met standaardgereedschappen, waardoor de kosten laag blijven.

Extra bewerkingen in één procesgang

De meeste vrij programmeerbare CNC-buigmachines zijn uitgebreid met diverse opties om, in één procesgang, volautomatisch extra bewerkingen toe te voegen aan het product. Denk aan persbewerkingen of het aanbrengen van schroefdraad, schuine kanten of een ronde kop.

Multi-slide-machines

Voor specifieke producten hebben we multi-slide-machines. Dit zijn machines voor grote volumes, die meestal voorzien worden van dure matrijzen. Afhankelijk van de aantallen en het product kan dit interessant zijn.

Diverse materiaalsoorten en samenstellingen

Wij verzorgen draadbewerking in zeer diverse materiaalsoorten en samenstellingen. De belangrijkste metaal- en staalsoorten voor draadbewerking zijn staal, verzinkt staal en RVS uitgevoerd in normale hardheid of in verenstaal. Ook hebben we aluminium in diverse diameters op voorraad.

2D/3D CNC-draadvormen

Meer informatie

Tijdens een persoonlijk gesprek spreken we graag uw wensen door en geven wij advies.
Neem contact met ons op voor een vrijblijvende afspraak.

Contact opnemen