Onze mensen

Onze medewerkers staan aan de basis van ons succes. Het is daarom belangrijk
om de juiste mensen op de juiste plek te hebben. Om dit voor elkaar te krijgen,
investeren we in de kennis en vaardigheden van onze mensen. Zij volgen regelmatig interne
en externe trainingen en opleidingen om zich verder te ontwikkelen. Nu en in de toekomst.

Delen van kennis

Nieuwe medewerkers worden intensief begeleid. Kennisdeling speelt daarbij een belangrijke rol. Onze zeer ervaren vakmensen delen hun kennis op verschillende manieren met nieuwe collega's. WDP Draadbewerking BV heeft daarom ook continu plaats voor een stagiair MBO/ROC-techniek (werktuigbouwkunde / mechatronica). De stage wordt doorlopen op de afdelingen Productie draaddelen, Productie nabewerking en samenstellingen, en in de technische dienst.

Bjorn Jansen (CNC-programmeur)

De handen flink uit de mouwen steken, dat is typisch Bjorn. En daarom zijn hij en WDP Draadbewerking een perfecte match. Want we zetten hier graag dat stapje extra, binnen een prettige, collegiale sfeer.

"Het mooie aan dit werk is dat het altijd uitdagend blijft. Vooral als andere bedrijven een ontwerp niet kunnen realiseren, en het ons wel lukt. Dat is gaaf. Ik hou van hard werken en dat doen we hier allemaal. Net als in oplossingen denken. 'Kan ik niet' kennen we niet."

Carla Ubben (Officemanager)

Carla is een van onze leading lady's op kantoor. Ze zorgt dat alles op rolletjes loopt en is de steun en toeverlaat van Marieke.

"Ik ben verantwoordelijk voor alles wat op kantoor gebeurt: kantoorbeleid, administratie, documentatie en managementondersteuning bijvoorbeeld. Afwisselend werk, en daarom ook zo leuk. Ons bedrijf kenmerkt zich door de korte lijntjes: op kantoor kunnen we moeiteloos elkaars werk overnemen als het moet, zo nauw werken we samen. Bovendien kun je hier veel leren. Toon je inzet, dan gaan alle deuren voor je open."

Hanita Swinkels (Administratief medewerker)

Hanita is de administratieve kracht van ons bedrijf. En ze is hartstikke bescheiden over haar werk, terwijl er heel wat in de soep zou lopen zonder haar.

"Wat ik doe? Van alles eigenlijk. Ik controleer de werkbonnen zodat onder meer het factuuradres en de vermelde aantallen kloppen. Daarnaast houd ik de urenregistratie bij en zorg ik voor voldoende voorraden in de kantine. En dat is maar een greep, ik doe nog veel meer. Die afwisseling maakt het werk superleuk. Net als de sfeer. Het is hier fijn werken."

Jelle van den Elzen (CNC-programmeur en werkvoorbereider)

Jelle is van vele markten thuis. Hij programmeert als de beste, en als werkvoorbereider leidt hij onze projecten in goede banen.

"Ik zie ons werkproces van twee kanten: vanaf kantoor en vanaf de werkvloer. Dat heeft voordelen. Ik weet hoe orders in de werkplaats worden afgewerkt, en vertaal dat naar de werkvoorbereiding. Programmeren wil ik altijd blijven doen, want dat blijft leuk en uitdagend werk. Wij werken hier met een fijn team, en hebben allemaal dezelfde instelling: goed werk afleveren en elkaar vooruithelpen."

Jetho Froom (Mechatronica-operator)

Een mechatronica-operator die ook nog kan lassen. Dat is onze Jetho. Multi-inzetbaar in de werkplaats en een harde werker.

"Aan de hand van een producttekening bouw ik de machines op. Ik zorg voor de juiste draad en stel alle gereedschappen in. Veel aan machines sleutelen dus, heerlijk vind ik dat. Ik heb een leuke en creatieve baan, de tijd vliegt voorbij. Lassen doe ik bijvoorbeeld ook. Als er iets gerepareerd moet worden, of wanneer extra handjes nodig zijn bij de productafwerking."

Mark Huijbers (Tekenaar en werkvoorbereider)

Mark kwam als zaterdaghulp bij ons binnen en kon toen – zo zegt hij zelf – nog bijna niks. Inmiddels is hij onze meest ervaren tekenaar en werkvoorbereider.

"Ik teken de producten of ideeën van klanten uit. Vooral het speciaalwerk voor de industrie. Daarna teken en maak ik de tools die de machines nodig hebben om het product te maken. Het mooiste van mijn werk? Dat alles wat ik bedenk en teken, ook hier gemaakt wordt. Ik heb uiteindelijk dus mijn eigen ontwerp als product in de hand."

Martijn van Orsouw (CNC-programmeur)

Martijn zorgt dat onze machines maken wat de klant bestelt. Stressgevoelig is hij niet, en dat is maar goed ook. Orders van 20.000 stuks zijn bij ons namelijk geen uitzondering.

"Aan machines sleutelen, programmeren, lassen: mijn werk is superafwisselend. De jaren dat ik hier werk zijn voorbij gevlogen. Ook omdat we een leuk jong team hebben. In de werkplaats staat altijd een lekker muziekje aan. De werkdruk is fijn, en we werken allemaal hard. Maar er is ook altijd tijd voor een praatje of grap tussendoor."

Renske Siroo (Logistiek en administratief medewerker)

Is een order klaar? Renske zorgt dat de producten bij de klant terechtkomen. En ze controleert uiteraard of alles wat besteld is ook echt op transport gaat.

"Het transport is bij mij in goede handen. Ik check openstaande orders en kijk in de werkplaats wat klaar is en verstuurd kan worden. Daarover heb ik dan contact met de klant en transporteur. Als alles geregeld is, geeft dat een enorme voldoening. Verder neem ik de telefoon op en verwerk ik alle mails die binnenkomen. Ik zit in principe op kantoor, maar ben ook regelmatig in de werkplaats. Gezellig is dat, want iedereen kent elkaar."

Willem Delisse (Eigenaar)

Willem nam in 2006 het stokje over van zijn ouders Wim en Wilhelmien en vormt samen met zijn vrouw Marieke de directie. Hij staat voor korte lijntjes en een open werksfeer waarin productie en kantoor nauw samenwerken.

"De kracht van ons bedrijf? Dat is een optelsom van flexibiliteit, meedenken met de klanten, continu innoveren en áltijd je afspraken nakomen. En de teamspirit niet te vergeten. We hebben een fijne club mensen die voor elkaar klaarstaan. Zelf vind ik het belangrijk dat alles bespreekbaar is. Want als medewerkers lekker in hun vel zitten, komt dat de werksfeer en uiteindelijk het hele bedrijf ten goede. Door de korte lijntjes is iedereen nauw bij ons productieproces betrokken en dat schept een band. We lopen voorop en blijven investeren: machines verbeteren en processen automatiseren. Daardoor kunnen we nauwkeuriger produceren en de levertijden zo kort mogelijk houden."

Meer informatie

Tijdens een persoonlijk gesprek spreken we graag uw wensen door en geven wij advies.
Neem contact met ons op voor een vrijblijvende afspraak.

Contact opnemen