1 2 3 4 5

Over WDP Draadbewerking BV

WDP Draadbewerking BV is een familiebedrijf dat in ruim 25 jaar is uitgegroeid tot een van de meest moderne toeleveranciers in draadbewerking. Belangrijkste kenmerken van ons bedrijf zijn onze kennis, hoge kwaliteit, leverbetrouwbaarheid en grote mate van flexibiliteit. We worden ook gewaardeerd om onze oplossingsgerichtheid en de manier waarop we meedenken met onze klanten.

Bedrijfsprofiel

WDP Draadbewerking ontwikkelt en produceert de meest innovatieve en uiteenlopende producten uit draad van 0,8 tot 16 mm. Hiervoor beschikken wij over de nieuwste en snelste draadbuigmachines. Naast deze buigmachines hebben we diverse CNC-draai-, -frees- en -bewerkingsmachines. Daardoor is vrijwel elke gewenste bewerking van het draadproduct mogelijk. De lasafdeling zorgt voor een compleet samengesteld eindproduct.

Missie

WDP Draadbewerking BV produceert halffabrikaten, (sub)samenstellingen en eindproducten uit draad. Dit gebeurt op basis van tekeningen. Onze klanten willen we zo goed en breed mogelijk bedienen met uitstekende producten en een goede samenwerking. We toetsen interne processen continu en zorgen ervoor dat we de juiste productiemiddelen in huis hebben. Leverbetrouwbaarheid en kwaliteit staan hierbij centraal. Daarbij zorgen wij voor een gezonde en stimulerende omgeving voor onze medewerkers.

Wij richten ons op klanten met seriematige producten, bij voorkeur met een repeterend karakter, die streven naar een langdurige samenwerking. Er is binnen ons bedrijf dan ook een sterke focus op leverbetrouwbaarheid, kwaliteit en goede logistiek.

Onze klanten maken groei mogelijk, daarom willen we ze zo goed mogelijk van dienst zijn. Er gaat veel aandacht uit naar het continu verbeteren van de interne processen, het waarborgen van de kwaliteit van alle processen en het optimaal ontzorgen van de klant.

We vinden het belangrijk dat onze klanten snel met ons kunnen schakelen. Daarom houden we de lijnen binnen ons bedrijf kort.

Hierdoor voelt iedereen zich betrokken bij het hele proces, wat een fijne werksfeer geeft en direct ten goede komt aan de leverbetrouwbaarheid en kwaliteit.

Interviews met onze medewerkers

Maak kennis met onze medewerkers.

Interviews lezen

Meer informatie

Tijdens een persoonlijk gesprek spreken we graag uw wensen door en geven wij advies.
Neem contact met ons op voor een vrijblijvende afspraak.

Contact opnemen